Євро-2024: визначився остаточний склад півфінальних пар

У суботу, 6 липня, визначився остаточний склад півфінальних пар футбольного Євро-2024. Останню путівку до “фіналу чотирьох” у Берліні розіграли збірні Нідерландів та Туреччини, пише УНІАН.

На відміну від матчу Англії та Швейцарії, які свій чвертьфінал відіграли дещо раніше у суботу, команди розпочали жваво, на зустрічних курсах. Щоправда справжньої гостроти біля воріт жодного з колективів тривалий час не було.

Але на 35-й хвилині захисник турків Самет Акайдін таки знайшов шпарину в обороні Нідерландів. Тож перший тайм завершився з мінімальною перевагою команди Вінченцо Монтелли.

Втім, у другому таймі команда Рональда Кумана перевернула все з ніг на голову. Спочатку захисник Стефан Де Врей зрівняв рахунок. А згодом оборонець Туреччини Мерт Мюлдюр “відзначився” автоголом і встановив, як виявилося, остаточний рахунок – 2:1 на користь “помаранчевих”.

Таким чином, 10 липня збірна Нідерландів у Дортмунді зустрінеться у півфіналі з командою Англії. Днем раніше у Мюнхені в боротьбі за вихід до фіналу Євро-2024 зійдуться Іспанія та Франція.

Топ-новини зараз:

• Фіцо вперше з'явився на публіці після замаху і похвалив Орбана за візит до Москви
• Погана новина для Кремля: в Ірані президентські вибори виграв прихильник Заходу
• Мобілізація по-новому: з якими хворобами не беруть до ЗСУ
• Болгарія пропонує стати посередником у мирних переговорах України та РФ

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *