Швидке прибуття F-16 анонсував хештегом під своїм постом у Facebook Олександр Сирський

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив про знищення російського комплексу ППО С-300. Багато хто звернув увагу на хештег, яким він супроводив свій пост в соціальній мережі Facebook.

F16comingsoon: Сирський хештегом натякнув на швидке прибуття F-16 - today.ua

Головком ЗСУ повідомив деталі операції зі знищення ворожої системи ППО. С-300 було знищено на окупованій території Донецької області завдяки спільній роботі ракетників та інших підрозділів Сил оборони. Ймовірно, йдеться про розвідку або дроноводів, які виявили цей комплекс.

“Варто зазначити, що це вже не перша спільна вдала робота українських ракетників та представників інших складових Сил оборони по важливих військових цілях рф”, – зазначив Олександр Сирський.

За його словами, було підтверджено ураження станції радіолокації, а також пускових установок. Сирський зазначив, що раніше було знищено понад 20 пускових установок, а також 15 РЛС систем ППО ворога.

Головком ЗСУ не приховує, що знищення протиповітряної оборони російських окупантів є елементом підготовки до роботи багатоцільових винищувачів F-16 у небі України.

“Продовжуємо системно знищувати потенціал російської ППО, створюючи сприятливі умови для успішного застосування ударних авіаційних засобів”, – написав Сирський.

Свій пост він завершив хештегом F16comingsoon (F-16 незабаром прибудуть), даючи зрозуміти, що чекати на американські винищувачі від наших європейських партнерів залишилося вже недовго.

F16comingsoon: Сирський хештегом натякнув на швидке прибуття F-16

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Про те, наскільки довгоочікуваними стали ці літаки, висловився навіть президент України Володимир Зеленський на Саміті НАТО. Він заявив, що українці чекають на F-16, як мама чекала на нього після школи.

Зазначимо, що лідери держав, які передадуть нам ці бойові машини, вже заявили про можливість їх використання для ударів по військових цілях усередині Росії.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *