“Підтримка збільшується”, – у Росії зробили заяву про повернення у світовий футбол

Президент Російського футбольного союзу (РФС) Олександр Дюков видав фантазії про те, що збірна РФ, можливо, зможе зіграти на ЧС-2026. Функціонер також додав, що нібито все більше країн підтримують повернення агресорів до міжнародних змагань.

Про це Дюков заявив в інтерв’ю порталу Sport24. При цьому поплічник диктаторського режиму Володимира Путіна всіляко уникав конкретних відповідей, не називаючи термінів можливого відновлення російських команди та країн, які нібито виступають за повернення РФ.

“Якщо говорити про осінь, то це поновлення футбольних сезонів на багатьох континентах. У цей час футбольні чиновники активні, проходить багато зустрічей та нарад. Цілком можливо, будуть ухвалені рішення, які дозволять прискорити повернення наших збірних до офіційних футбольних турнірів. Мені здається, з кожним місяцем кількість країн, що нас підтримують, збільшується. Імовірність, що збірна Росії опиниться на ЧС-2026, є, побачимо. Час покаже”, – сказав Дюков.

При цьому важливо зазначити, що росіяни не беруть участі у Лізі націй, яка є частиною відбору на ЧС-2026, жеребкування основної частини якого відбудеться у грудні. Окрім того, російські команди виключені на клубний євросезон.

Топ-новини зараз:

• "Челсі" взяв на перегляд героя Євро-2024
• Зустріч Зеленського та Сі Цзіньпіна можлива у жовтні – Reuters
• Астрологи дізналися, якому знаку зодіаку пощастить 13 вересня
• Названо найкращі міста та країни світу для відвідування у 2024 році

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *