Курс валют в Україні: прогноз на найближчий тиждень

Курс долара в Україні до кінця поточного тижня, з 19 до 23 серпня, у більшості банків перебуватиме в межах від 40,60 до 41,75 грн/дол., а в обмінниках фінкомпаній – від 40,95 до 41,70 грн/дол., прогнозує аналітик Олексій Козирєв.

Щодо курсу євровалюти, то, за прогнозом експерта, котирування готівкового євро в банках перебуватимуть у межах коридору купівель і продажів від 44,40 до 46,00 грн/євро, а в пунктах обміну валюти фінкомпаній – від 44,60 до 45,95 грн/євро.

“З огляду на те, що цього тижня буде багато подій на зовнішніх майданчиках, які стануть серйозно впливати на поведінку пари євро/долар, потрібно бути готовим до частих змін цінників за євровалютою в українських обмінниках протягом дня. Особливо – 20, 21 і 22 серпня під час публікації європейської та американської економічної статистики”, – зазначив Козирєв.

Він прогнозує, що НБУ продовжить майже постійно бути присутнім на міжбанку з інтервенціями з продажу долара, формуючи курсовий тренд.

“Якщо в цей період на торгах котирування долара, за моїм прогнозом, будуть у межах 40,95-41,55 гривень, то через перерахунок пар євро/долар і долар/гривня, курс безготівкового євро буде в коридорі від 44,59 до 45,91 гривень”, – додав аналітик.

Топ-новини зараз:

• Гороскоп на 19 серпня: прогноз для всіх знаків зодіаку
• Ворог окупував Миколаївку на Донеччині – Deep State
• Підрив "Північного потоку": прем'єр Польщі порадив німцям "вибачитися і замовкнути"
• На ці п'ять знаків зодіаку чекають неприємності в повний місяць 19 серпня

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *