Олена Зеленська показала стильний та оригінальний образ

Перша леді України зустрілася з іноземними гостями у Києві. Олена Зеленська з’явилася на публіці у стильному костюмі оригінального крою та з модними аксесуарами.

У костюмі-кімоно та модних сережках: Олена Зеленська показала новий діловий образ - today.ua

Столицю України відвідала естонський міністр освіти та науки Крістіна Каллас. Дружина глави української держави зустрілася з гостею та наголосила, наскільки суттєву допомогу надає нашій країні Естонія. Олена Зеленська нагадала, що ця прибалтійська країна є одним із лідерів підтримки України за рівнем ВПП.

У костюмі-кімоно та модних сережках: Олена Зеленська показала новий діловий образ

“Мало слів подяки за таку послідовність і самовідданість. В Києві міністерка освіти і науки Естонської Республіки Крістіна Каллас. Подякувала їй і зазначила, що ми цінуємо її країну та внесок Естонії. Це більше ніж підтримка – це дружба”, – додала перша леді.

У костюмі-кімоно та модних сережках: Олена Зеленська показала новий діловий образ

Під час зустрічі Олена обговорила з гостею низку програм, що стосуються ментальної безпеки та здоров’я, а також вступ України до коаліції шкільного харчування, що об’єднує понад 100 країн світу, та проект “Адреса дитинства”, який Естонія підтримала однією з перших.

У костюмі-кімоно та модних сережках: Олена Зеленська показала новий діловий образ

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Для нового виходу у світ Зеленська обрала стильний чорний костюм, що складається зі штанів та піджака-кімоно з тонким поясом на талії. Вона поклала волосся великими хвилями на рівний проділ, зробила макіяж з акцентом на очі і доповнила вбрання модними сережками-кільцями.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська з’явилася на публіці у гарному костюмі, який ідеально підходив під її колір очей.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *