Саміт БРІКС у Казані викрив удавання Заходу щодо ізоляції Росії, – Telegraph

Саміт БРІКС, який зараз проходить у Росії має величезне значення для балансу глобальних сил і майбутнього України. На захід прибули лідери десятків країн.

Як пояснює Telegraph, Дональд Трамп, у разі перемоги на виборах президента США, матиме привід припинити підтримку Києва, мотивуючи це тим, що Росія майже не постраждала від двох з половиною років західних санкцій та значних витрат союзників на допомогу Україні.

“Росія втратила десятки тисяч людей в Україні, але, як показує її кривава історія, вона має безмежну здатність до страждань. Не дивно, що українці розлючені тим, що Гутерріша (генсека ООН, – ред.) запросили до Казані, адже вони бачать, до чого це все веде”, – зазнає видання.

В ООН виправдовуються, що генеральний секретар послідовно критикував дії Росії. Зокрема, він заявляв, що агресія Москви в Україні створює “небезпечний прецедент” для світу. Однак у такому випадку незроззуміло, навіщо їхати на саміт Путіна. У виданні додали, що Гутерріш та ООН також “зайняли морально амбівалентну позицію щодо близькосхідного конфлікту” та назвали її благодійною.

При цьому Путін виставляє себе представником постколоніалізму, хоча сам саміт проводить у стародавньому Казанському ханстві, анексованому росіянами.

“Більше того, чим ще є спроба окупації України, як не імперіалістичною авантюрою? Але такі тонкощі не помічають країни, які прагнуть подражнити Захід і показати, що його закони вже не діють так далеко, як колись”, – підсумовує видання.

Топ-новини зараз:

• У портах Одеси підвищать оборонні заходи
• Українців закликали економити електроенергію: що у будинку найбільше "їсть" світло
• Кадирівці покинули блокпости на окупованій Херсонщині: в Каланчаку вони побилися з дагестанцями
• Польща закриває консульство РФ у Познані

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *