“Я повернувся до України”: міністр оборони США прибув до Києва

Міністр оборони США Ллойд Остін прибув до Києва в понеділок уранці. Він планує обговорити перспективи подальшої допомоги Україні, враховуючи, що майбутнє американської підтримки багато в чому залежить від результату майбутніх президентських виборів у США.

Про це повідомляє CNN.

Візит міністра збігся з триваючими російськими атаками на Україну, незважаючи на західні санкції та міжнародну військову допомогу.

Під час візиту Остін зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та міністром оборони Рустемом Умеровим. Головною темою переговорів стане обговорення поточних потреб України у зброї та підтримка ЗСУ в майбутньому році.

Остін наголосив на важливості міжнародних коаліцій, створених для підтримки України, зазначивши, що завдяки цим зусиллям Україна змогла протистояти російській агресії. Однак, результат президентських виборів у США може поставити під загрозу подальшу підтримку, особливо якщо переможе Дональд Трамп, який неодноразово висловлював сумніви щодо продовження допомоги Україні.

Візит Остіна відбувся на тлі загострення ситуації на фронті, де українські сили продовжують стикатися з серйозними викликами.

Остін у Twitter підтвердив, що приїхав до Києва.

“Я повернувся в Україну вчетверте як міністр оборони, демонструючи, що Сполучені Штати, поряд із міжнародним співтовариством, продовжують підтримувати Україну”, – заявив він.

Топ-новини зараз:

• "Я повернувся до України": міністр оборони США прибув до Києва
• Солдати з КНДР на війні в Україні: у Пентагоні зробили заяву
• Символ €: розкрито таємний зміст однієї з найвідоміших валют
• Пенсія без стажу: скільки отримають українці, які ніколи не працювали

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *