А ви знали як миють автомобілі-гіганти та літаки

Більшість автомобілістів не ставляться до миття своїх автомобілів, як до чогось особливого, інформує Ukr.Media.

Особистий транспорт можна помити легко і з цим впоратися навіть одна людина.

Проте, миття потребують всі транспортні засоби і на YouTube опублікували ролик, в якому показують, як підтримують чистоту справжніх «велетнів».

Рідко хтось про це замислюється, але мийки потребують навіть літаки. Крім зовнішнього вигляду, це дозволяє економити паливо.

Мийка магістрального гіганта вручну зайняла б величезну кількість часу і приводила б до великих збитків. Тому, компанія MSG Productions розробила повністю автономну і програмовану систему, що дозволяє підтримувати чистоту майже будь-якого авіалайнера.

Чистота автомобілів потрібна не тільки для їх естетичного вигляду. Наприклад, на величезні самоскиди може налипнути тонна бруду і пилу, через що знизиться їх вантажопідйомність.

І тому ручна мийка не підходить для великих вантажівок. Величезні кар'єрні самоскиди миються в автоматичному режимі, причому установку для очищення кузова можна перевозити з місця на місце.

Вона встановлюється прямо під відкритим небом і висотою нагадує чотириповерховий будинок. А запас води для такого процесу повинен бути просто вражаючим.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *