Skoda розсекретила салон нового електричного кросовера Elroq

Компанія Skoda показала ескізи салону нового електричного кросовера Skoda Elroq. Ця новинка офіційно дебютує восени 2024 року.

Skoda розсекретила салон нового електричного кросовера Elroq - today.ua

Skoda розробляє новий електричний кросовер Elroq з 2022 року, як мінімум. Лише нещодавно його почали тестувати на дорогах загального користування. Судячи з шпигунських фотографій, Elroq отримає дизайн відповідно до нового стилю дизайну чеського автогіганта.

Ескізи, розміщені компанією Skoda в Мережі, дозволяють зрозуміти, яким буде інтер’єр кросовера Elroq. У салоні домінує великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Перед кермом розміщується цифрова панель приладів.

На ескізах ми помітили проекційний дисплей. Він, звичайно, пропонуватиметься як опція за додаткову оплату. В цілому, салон кросовера Elroq буде одним із найтехнологічніших серед усіх моделей компанії Skoda.

Skoda розсекретила салон нового електричного кросовера Elroq

Skoda каже, що сидіння Elroq оббиті матеріалами, зробленими з перероблених пластикових пляшок та з переробленого одягу. Раніше чеський автогігант ще ніколи не використовував матеріали, виготовлені з переробленого одягу.

Skoda Elroq матиме кілька версій електричної силової установки. Базова версія буде оснащена електромотором потужністю 170 к.с. та літій-іонною батареєю на 50 кВтг. Топова версія отримає електромотор потужністю 286 к.с. та літій-іонну батарею на 52 й 77 кВтг. Максимальний запас ходу – 500 км.

Очікується, що Skoda Elroq офіційно дебютує восени 2024 року. Незабаром після цього він з’явиться у продажу. Скільки коштуватиме цей електричний кросовер – ще не відомо. Думаємо менше, ніж Skoda Enyaq. Чому ми так думаємо? Тому, що Elroq буде найменшим електромобілем у модельній лінійці Skoda. Принаймні, до тих пір поки не з’явиться у продажу Skoda Epiq (а це станеться наприкінці 2025 року).

Skoda розсекретила салон нового електричного кросовера Elroq

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

В Україні зараз найдоступніша модель компанії Skoda – Skoda Fabia. Вона у базовій комплектації коштує від 718 640 грн. Це комплектація Essence з двигуном 1,0 MPI потужністю 80 к.с., який працює разом із 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Є також версія з мотором 1,0 TSI потужністю 95 к.с. та з 5-ступінчастою механічною коробкою передач (вона коштує від 756 992 грн). Крім того, українським покупцям пропонують версію з двигуном 1,5 TSI та з коробкою передач 7DSG (вона коштує від 836 539 грн).

Нагадаємо, раніше ми повідомили, що в Україні почалися продажі нової Skoda Octavia.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *