Українці скоро зможуть купити новий кросовер Ford Puma

Компанія Ford найближчим часом почне продавати в Україні оновлений компактний кросовер Ford Puma. Він має повністю оновлений інтер’єр, великі цифрові дисплеї в салоні та передові технології водіння.

Українці скоро зможуть купити новий кросовер Ford Puma - today.ua

У Європі зараз продають велику кількість компактних кросоверів. Європейським автовиробникам доводиться конкурувати з американськими, південнокорейськими та японськими автомобільними гігантами. Один із лідерів сегменту компактних кросоверів на Старому континенті – американський Puma, який продається і в Україні.

Оновлений Ford Puma отримав нову решітку радіатора, нові бампери, нові фари та задні ліхтарі, а також нові колісні диски. Автомобіль став сучаснішим.

Але ще серйозніші зміни відбулися в салоні. Так, тепер у салоні є два 12-дюймові дисплеї (12,8-дюмова цифрова панель приладів і 12-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи SYNC). У салоні з комфортом міститься 5 осіб. Сидіння мають ергономічні підголівники. Об’єм багажника – 456 л (якщо скласти задні сидіння, то об’єм багажного відсіку збільшиться до 1126 л).

Українці скоро зможуть купити новий кросовер Ford Puma

Новий Puma оснащений сучасними системами допомоги водію та активної безпеки. Наприклад, є інтелектуальний круїз-контроль, камера кругового огляду, система моніторингу сліпих зон та система екстреного гальмування.

Силова установка – м’яка гібридна MHEV. Вона складається з гібридного 1,0-літрового двигуна EcoBoost Hybride потужністю 125 к.с. Коробка передач – 7-ступінчаста автоматична. За потреби Ford Puma Mild Hybrid для додаткової підтримки бензинового двигуна може використовувати рекуперативне гальмування. За чутками, через деякий час покупцям запропонують Puma з електричною силовою установкою. Тобто, це буде електромобіль. Швидше за все, електричну силову установку цей кросовер запозичить у Ford E-Transit Courier (її загальна потужність складає 136 к.с.).

Як ми вже говорили, новий Puma отримав передові технології керування компанії Ford. У нього п’ять режимів водіння: Normal (Звичайний), Eco (Екологічний), Sport (Спортивний), Trail (Бездоріжжя) та Slippery (Слизька дорога).

Українці скоро зможуть купити новий кросовер Ford Puma

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Скільки коштуватиме новий кросовер Ford Puma – ще не відомо. Зараз у нашій країні Puma 2024 модельного року з 1,2-літровим гібридним бензиновим двигуном EcoBoost коштує від 1 108 782 грн. Це комплектація LUX. До неї входить великий набір обладнання. Але ця версія не має двох 12-дюймових сенсорних дисплеїв, як у оновленої Пуми.

Нагадаємо, раніше в Європі почалися продажі нового седана Ford Focus.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *