Старшим за оборону в Курській області призначено колишнього охоронця Путіна

Кремлівський диктатор Володимир Путін призначив координатором підрозділів армії РФ у Курській області секретаря Державної ради Росії Олексія Дюміна, який колись забезпечував його охорону.

“Z-канали повідомили про призначення колишнього охоронця Путіна координатором операції в Курській області”, – пише The Moscow Times.

За даними видання, колишнього охоронця Володимира Путіна призначено координатором дій російської армії в Курській області. Зокрема, інформацію, яку напередодні ввечері опублікував канал “Управління Z Курськ”, у вівторок підтвердили “Рибарь” і “воєнкор” ВГТРК Олександр Сладков.

Зазначається, що Дюмін ще напередодні “отримав ввідні” від Путіна і направлений у Курську область, звідки російські війська сьомий день поспіль намагаються витіснити підрозділи Сил оборони. За інформацією Сладкова, генерал-полковник Дюмін направлений до Курська з “надзвичайними повноваженнями”. Пропагандист також зазначає, що Дюмін – “людина Путіна” і тому не дозволить собі обманювати кремлівського лідера.

Передбачається, що призначення Дюміна де-факто означає відсторонення від управління військами в Курській області глави Генштабу РФ Валерія Герасимова, який, за даними Bloomberg, знав від розвідки про підготовку вторгнення ЗСУ, але не поінформував належним чином Путіна.

Топ-новини зараз:

• У НБУ розповіли про відтік коштів з гривневих рахунків у банках та назвали причини
• НБУ готується до старту обмежень на перекази з картки на картку
• Старшим за оборону в Курській області призначено колишнього охоронця Путіна
• Україна підвищує ставки: що відбувається під Курськом і куди просунулися Сили оборони

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *