У МЗС Німеччини зробили важливу заяву про бої в Курській області

Україна має право на самооборону, закріплене в міжнародному праві і це право не обмежується власною територією. Таку заяву зробило МЗС Німеччини, пише Politico.

Багато політиків із консервативної опозиції Німеччини ще більш наполегливо підтримують український наступ – і використання німецької зброї на російській території.

Родеріх Кізеветтер, старший законодавець від Християнських демократів (Християнсько-демократичний союз Німеччини – ред.), заявив, що нанесення ударів по “перевалочних пунктах” на території Росії за допомогою зброї, подарованої Німеччиною, абсолютно законне.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц поки що утримується від того, щоб відірватися від своєї літньої відпустки і висловитися з приводу операції ЗСУ.

Шольц уже давно намагається йти тонкою межею, розповідаючи про потужну військову підтримку України з боку Німеччини та водночас зображуючи себе в очах своєї Соціал-демократичної партії (СДПН) як “канцлера миру” – лідера, який знає, як не дати військовому конфлікту вийти з-під контролю.

Топ-новини зараз:

• Гороскоп на 10 серпня: прогноз для кожного знаку зодіаку
• Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 9 серпня: кому доведеться ухвалити важливе рішення
• Нова фаза війни: у CNN припустили, навіщо Україна почала операцію в Курській області
• У Дніпрі підліток підпалив автомобіль ЗСУ, його затримали

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *