Жителі Курської області просять Путіна врятувати їх

Жителі Суджанського району Курської області записали відеозвернення до Путіна. Вони просять, щоб він допоміг їм “повернути їхні землі”, пише УНІАН.

“6 серпня на нашу землю зайшли іноземні війська з НАТОвською технікою. За кілька годин наше місто було перетворено на руїни. Наші рідні, чоловіки, сусіди захищають Донбас. Ми позбулися землі, ми позбулися будинків. Ми втекли під обстрілами, бігли серед руїн, багато хто – без документів”, – розповідає одна з беженок.

Жінка каже, що вони підтримали війну проти України і допомагали російській окупаційній армії з перших днів війни. “І продовжуємо допомагати”, – додала вона.

Інша мешканка району скаржиться, що місцева адміністрація не організувала евакуацію, а зараз багато хто не може зв’язатися зі своїми родичами.

“Ми залишилися з дітьми, без даху над головою, без грошей. Наші рідні залишилися, ми не можемо з ними зателефонувати, зв’язку немає. Ми поїхали в чому могли. Наші діти не можуть вночі спати. Будь ласка, допоможіть повернути наші землі”, – сказала вона.

Інший чоловік заявив, що селище Мала Локня нібито на 90% перебуває під контролем Збройних сил України. “Будь ласка, Володимире Володимировичу, скажіть своїм керівникам, відповідальним за інформацію правдиву, щоб показували реальні дії. Тому що ця брехня дає можливість гинути мирним жителям. Нещодавно начальник Генерального штабу доповів вам, що ситуація під контролем, але на сьогоднішній день у Суджанському районі йдуть величезні сильні бої”, – додав він.

ВІДЕО

Топ-новини зараз:

• ЗСУ розгромили склад озброєння під Курськом
• Байден попередив, що Трамп на виборах відмовиться визнати свою поразку
• Куди відправлять росіян, взятих в полон у Курській області
• У Мережі повідомили про нові невдачі армії РФ у Курській області

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *