“Напали бабусі з тризубцями”, – Охлобистін видав марення, як його мало не зарізали на заході України

Зірка “Інтернів” і затятий путініст Іван Охлобистін вирішив поспілкуватися з підписниками на тему, звідки ж у ньому стільки ненависті до України. Актор видав маячню, як у далеких 90-х ледь не загинув у Львові на дискотеці.

У місті Лева пропагандист начебто зустрів “бабусь з тризубами, ветеранів бандерівського руху” та інших людей, які до чортиків його налякали. Про це він розповів у власному Telegram-каналі, передає OBOZ.UA.

Варто пояснити, що згадані чортики – це не просто фігура мови, а дослівно позиція Охлобистіна, адже після поїздки до України йому почало ввижатися, що в патріотичних гаслах українців “диявол був”.

“1980 року було 20 тисяч живих ветеранів бандерівського руху. 1989 року я був на Західній Україні (заході України – ред.), і там уже бабусі стояли з тризубами в руках, і на дискотеці нас із другом дивом не зарізали”, – побідкався росіянин.

Пояснюючи, чому він так затято підтримує війну, що аж сам одного разу ледь не загинув на окупованих українських територіях, Охлобистін видав два фейки.

Перше, що його “тригернуло”, була історія про священника, якого начебто вбив уламок ракети в 2014 році. Ким був цей чоловік, чия ракета забрала його життя – незрозуміло. Сам Охлобистін теж був священнослужителем у минулому, до того, як почав закликати до геноциду українців.

Друга абсурдна “причина” ненависті росіянина – улюблений фейк пропагандистів про “спалених людей у Одесі в Будинку профспілок”. Трагедію і досі розганяють у російських медіа, спекулюючи на темі, щоб виставити українців русофобами і вбивцями.

“Тоді в моїй голові щось клацнуло, кубик Рубіка склався. Так розпочалася моя нинішня історія”, – закінчив путініст.

Топ-новини зараз:

• У Литві змінюють правила для українців: кому та для чого потрібно оформлювати документи
• У МЗС відреагували на розрив дипвідносин із Нігером
• У Києві підпалили черговий автомобіль: поліція затримала зловмисників
• На Сумщині проведуть обов'язкову евакуацію з 23 населених пунктів

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *