Z-патріоти стали побоюватися “договорняка” Кремля з Україною

Колишній депутат російської Держдуми Z-патріот Віктор Алксніс звинуватив Кремль у зраді через підготовку до мирної угоди з Україною.

Про це він написав у своєму акаунті у Telegram, передає Діалог.UA.

Істерику Z-патріота викликала стаття у підконтрольній Кремлю газеті “Московський комсомолець”, в якій йшлося про “неминучі компроміси” у переговорах з Україною.

Як мінімум, на думку Алксніса, Кремлю доведеться відмовитись від тих територій Донбасу та Півдня України, які армії РФ не вдалося окупувати. Ці українські території диктатор РФ Володимир Путін вписав до російської Конституції, і відмова від них, на думку Z-полковника, буде “державною”.

Алксніс нагадав, що нещодавно під час візиту до Москви прем’єра Індії Путін вперше заговорив про необхідність мирного врегулювання війни відповідно до “міжнародного права та Статуту ООН”. А ці документи трактуються однозначно – необхідність дотримання територіальної цілісності та суверенітету України.

Також МЗС Росії дуже активно виступає за план Китаю щодо припинення війни, перший пункт якого говорив про “повагу суверенітету всіх країн”, тобто України.

“Схоже, підготовка ганебного договірняка йде повним ходом. І за своїми наслідками він буде небезпечнішим, ніж Хасав’юрт, Мінськ і Стамбул разом узяті. Адже це буде офіційним визнанням поразки Росії та її беззастережною капітуляцією. І за це визнання доведеться дорого заплатити”, – написав Алксніс.

Він упевнений, що влада і пропаганда представлять угоду як перемогу Росії, що буде неправдою. Жодну з цілей, заявлених Путіним на початку так званої “СВО”, так і не було виконано.

Топ-новини зараз:

• Трамп закликав Зеленського не вірити фейкайм: подробиці телефонної розмови
• Ситуація зі світлом покращиться: у Кабміні назвали терміни та розкрили деталі
• Затримання мера Білгород-Дністровського: у чому його звинувачують
• Противник розгорнув на фронті аеростати: експерти пояснили їхнє призначення

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *