Росіяни придумали цинічний фейк про удар по “Охматдиту”: розкрито брехню

Росіяни створили фейкове відео, щоб переконати своїх громадян, що нібито російські пілоти не завдавали ракетного удару по дитячій лікарні “Охматдит” в Києві.

Про це повідомив речник Військово-Морських сил ЗС України Дмитро Плетенчук у Facebook.”Нелюди з російського ІПСО вчергове намагаються відмазати своїх льотчиків-вбивць. Цього разу вони зняли фейкове відео, де ніби український поліцейський вимазує кров’ю дитячого лікаря з “Охматдиту”, – написав він.

При цьому показав фото тих російських акторів, які грають ролі українського поліцейського і стоматолога-хірурга з “Охматдиту” Олега Голубченка в халаті зі слідами крові, який одним з перших прибув до зруйнованої будівлі лікарні і допомагав розбирати завали.

В той же час під дописом люди пишуть, що російський актор в таких берцях, в яких українська поліція не ходить. Крім того російський актор, який “косить” під Голубченка, одягнутий в перуку і за статурою менший. Також в нього дуже зім’ятий халат, на якому немає рубця, котрий був на халаті київського лікаря.

Топ-новини зараз:

• На популярному іспанському курорті вирішили штрафувати туристів: названо, за який "гріх"
• Чи затопить Київ у разі підриву дамби ГЕС: озвучено найгірші наслідки
• Астролог спрогнозувала, який місяць року особливо невдалий для знаків зодіаку
• Мольфар озвучив прогноз, скільки часу триватиме війна в Україні

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *