“Чому ми так живемо?” – у Білгороді почали вимагати відставки Путіна

На Білгородщині, яка стала повноцінною зоною бойових дій, назріває невдоволення. Мешканці настільки зневірилися, що почали вимагати відставки диктатора Володимира Путіна, незважаючи на ризик потрапити під репресії.

Росіянки висунули претензії Путіну, його команді та місцевій владі за відсутність безпеки в регіоні, пише Діалог.

“Справді, хочеться запитати з влади. Ось усім нам потрібно об’єднатися і запитати: “Чому ми так живемо? Чому ми не маємо захисту для людей? Чому немає бомбосховищ? Чому нас змушують ховатися у якихось підвалах? Чому нас змушують евакуюватися кудись невідомо, куди йти зі своїх квартир? Чому такі закони ухвалюють з евакуації? Чому ухвалюють закони про масові поховання у мирний час? Що це означає?” Зараз ми вже об’єднуємося. До нас із різних регіонів приїхали люди. Ми сходили, подали (скарги – ред.) до адміністрації президента, до Держдуми. Ми зараз подаватимемо до МНС, до Слідчого комітету Бастрикіна. Ми закликатимемо. до відповідальності тих людей, які мають відповідати за захист населення”, – заявила росіянка.

Вона вимагає “негайної відставки” диктатора Путіна, а також губернатора Білгородської області Гладкова. Жінка також закликала перевірити їх на предмет скоєння злочинів за статтями про недбалість та скоєння диверсії.

ВІДЕО

Топ-новини зараз:

• Залітають у тил України без GPS і наводять "Іскандери": Гнат розповів, як діють БПЛА-розвідники РФ
• Любовний гороскоп на тиждень: яким знакам зодіаку пощастить
• Закінчення війни в Україні: астрологи та провидці визначилися з датою
• Спека посилиться, дощі – лише у кількох областях

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *