Жителям Білгородщини показали, чому у відповідь горять їхні будинки

Український дрон зняв на відео, як солдати РФ квартируються у житлових будинках прикордоння Білгородської області. Цим вони підставляють будинки під удар.

Відео 7 липня опублікував у Telegram відомий український волонтер Сергій Стерненко.

Дрон встиг сфотографувати, як група російських солдат ховається у приватному житловому будинку одного із населених пунктів Білгородщини. Незабаром ним прилітає український дрон-камікадзе.

Операцію з ліквідації окупантів здійснили воїни 35 полку Нацгвардії України.

“Якщо жителі Білгородщини запитують себе, чому горять їхні будинки, то ось відповідь. Російські війська використовують їх у військових цілях. Розміщують там особовий склад та озброєння. Перетворюють будинки на легітимні цілі”, – розповів волонтер.

Він порадив мешканцям Білгородської області виганяти солдатів зі своїх будинків, а також позначити їх абревіатурою БНР (бійці не розміщені) та синьо-жовтими полотнами. У такому разі, зазначив він, Сили оборони не будуть завдавати ударів.

“Якщо під час перевірки дійсно буде виявлено, що поряд немає російських вояків, такі будинки не постраждають”, – написав волонтер.

Примітно, що за даними Стерненка, у прикордонних районах РФ вже почали з’являтися на дахах будинків написи “БНР”. Один із таких нещодавно був помічений у селі Безимено. Воно знаходиться всього за кілька кілометрів від кордону, у зв’язку з чим регулярно потрапляє під перехресний вогонь.

ВІДЕО

Топ-новини зараз:

• Названо найпопулярніші в Україні моделі електромобілів: що обирають водії
• Енергетики пояснили, чому світло відключають навіть уночі
• Гороскоп на 8 липня для всіх знаків зодіаку: день буде чітко поділений на дві частини
• Закінчення війни в Україні: астрологи та провидці визначилися з датою

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *