Супротивник розвиває наступ на Торецькому напрямку – DeepState

У Донецькій області одним із найскладніших напрямків станом на сьогодні є Торецький. Там в українських захисників виникли труднощі, особливо в районі Юр’ївки та Нью-Йорка. Як повідомляє співзасновник DeepState Роман Погорілий в етері “Еспресо”, ворог бачить у цьому можливості.

Окупаційні війська РФ активно користуються складнощами в лавах ЗСУ. Вони без упину атакують позиції наших оборонців, при цьому задіюють велику кількість піхоти. Також на Торецький напрямок окупанти підтягують чимало резервів.

“Ворог бачить можливість скористатися успіхами та розвивати їх. Наші бійці роблять усе можливе, стримуючи натиск на своїх плечах і працюючи на межі можливостей. Однак ворог нарощує потенціал, застосовуючи велику кількість обстрілів, працює артилерія, авіація”, – пояснив Погорілий.

Крім цього ворог не припиняє обстрілювати Торецьку агломерацію і навколишні населені пункти. Така тактика противника, фактично, направлена на зрівняння з землею міст і сіл. Тому зараз ситуація там, за словами співзасновника DeepState, ускладнюється і погіршується.

Топ-новини зараз:

• Увечері буде жорсткіше: "Укренерго" збільшило обсяг відключень світла
• Навчальний рік у Львові розпочнеться 19 серпня, – Садовий
• Світ на порозі нової пандемії: експерти попереджають про загрозу пташиного грипу, – Bild
• Гороскоп на 5 липня за картами таро: для кого цей день буде особливо вдалим

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *